FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader uputio Blairu izraze sućuti

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader uputioje izraze sućuti britanskom premijeru Tonyju Blairu povodom nizaterorističkih napada koji su se u četvrtak ujutro dogodili u Londonu,priopćila je hrvatska Vlada.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader uputio je izraze sućuti britanskom premijeru Tonyju Blairu povodom niza terorističkih napada koji su se u četvrtak ujutro dogodili u Londonu, priopćila je hrvatska Vlada.

"Primivši vijesti o strašnom nizu eksplozija koje su pogodile glavni grad Vaše zemlje, ostao sam bez riječi kojima bih opisao šok i nevjericu svih nas ovdje u Hrvatskoj", navodi se u Sanaderovoj poruci.

"Bez ikakve sumnje mogu reći da ti napadi nisu upereni samo protiv Velike Britanije, već protiv svih nas koji dijelimo iste vrijednosti i koji želimo izgraditi slobodna, demokratska i tolerantna društva. Molim Vas primite izraze moje najdublje sućuti za žrtve današnjeg napada. Želim prenijeti Vama i obiteljima žrtava da hrvatski narod danas stoji uz Vas u solidarnosti i podršci", istaknuo je Sanader u poruci britanskom premijeru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙