FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Portal pokrenuo danas Webimenik

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Na internet stranici T-Portal danas jepokrenut novi servis Webimenik koji pruža uvid u postojeće stranicehrvatskog Interneta, a iz T-vom tvrde da je s više od 20 tisućalinkova podijeljenih u više od 250 kategorija riječ o trenutačnonajbrojnijem Internet katalogu u Hrvatskoj.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Na internet stranici T-Portal danas je pokrenut novi servis Webimenik koji pruža uvid u postojeće stranice hrvatskog Interneta, a iz T-vom tvrde da je s više od 20 tisuća linkova podijeljenih u više od 250 kategorija riječ o trenutačno najbrojnijem Internet katalogu u Hrvatskoj.

Glavninu sadržaja Internet imenika čine linkovi razvrstani u 12 glavnih kategorija - od Hrvatske, preko zakonodavstva i politike, gospodarstva, informatike, turizma i putovanja, medija, kulture do sporta i zabave.

Korisnici imaju mogućnost ocjenjivanja i komentiranja linkova, čime se želi podići kvaliteta imenika, a također registrirani korisnici mogu dodati i vlastite linkove u bazu Webimenika. Omogućeno je i pretraživanje po pojmovima, kao i sastavljanje popisa omiljenih linkova, doznaje se iz T-coma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙