FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izaslanstvo hrvatske policije vratilo se iz Rumunjske

ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo hrvatskog Ministarstvaunutarnjih poslova (MUP) i policije vratilo se danas iz dvodnevnaposjeta Rumunjskoj gdje je razgovaralo o produbljivanju dvostrane iregionalne suradnje u borbi protiv kriminala.
ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - Izaslanstvo hrvatskog Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) i policije vratilo se danas iz dvodnevna posjeta Rumunjskoj gdje je razgovaralo o produbljivanju dvostrane i regionalne suradnje u borbi protiv kriminala.

Hrvatsko izaslanstvo, predvođeno ministrom unutarnjih poslova Marjanom Mlinarićem i ravnateljem policije Ivicom Franićem, posjetilo je u Bukureštu regionalni centar SECI koji koordinira aktivnosti policija i carina 12 država jugoistočne Europe u borbi protiv prekograničnog kriminala.

Hrvatska u Centru ima svog predstavnika, odnosno časnika za vezu.

U razgovorima s rumunjskim kolegama hrvatsko je izaslanstvo izmijenilo iskustva o rezultatima u reformi u policiji i dosezanju europskih standarda, posebice u nadzoru granice.

Rumunjski ministar uprave i unutarnjih poslova Vasile Blago prihvatio je poziv hrvatskih kolega za uzvratnim posjetom Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙