FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Europska komisija blokirala Sloveniji sredstva za razvoj poljoprivrednih područja

LJUBLJANA,15. lipnja(Hina) - Europska komisija blokirala je 18,3milijuna eura već odobrenih sredstava koje je Slovenija trebalakoristiti za razvoj poljoprivrednih područja, javila je u srijeduslovenska televizija koja se poziva na izvore u kabinetu europskepovjerenice za poljoprivredu Mariann Fischer Boel. (Hina) xfl ysd
LJUBLJANA,15. lipnja(Hina) - Europska komisija blokirala je 18,3 milijuna eura već odobrenih sredstava koje je Slovenija trebala koristiti za razvoj poljoprivrednih područja, javila je u srijedu slovenska televizija koja se poziva na izvore u kabinetu europske povjerenice za poljoprivredu Mariann Fischer Boel.

Nije jasno da li je riječ o trajnoj ili privremenoj blokadi sredstava, a problem je u sustavu odobravanja subvencija seljacima u Sloveniji. Sistem subvencija u Europskoj uniji predviđa da se sva sredstva odobrena u obliku poljoprivrednih subvencija isplaćuju izravnim korisnicima, dok je slovensko ministarstvo financija odbijalo od subvencija 16 posto na ime poreza na dohodak, što se sada ispituje.

(Hina) xfl ysd

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙