FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: zbog sumnje da je primio mito policajac udaljen s dužnosti

KARLOVAC, 7. srpnja 2005. (Hina) - Zbog sumnje da je počinio kažnjivodjelo primanja mita policajac karlovačke prometne policije danas jeudaljen s dužnosti i prijavljen USKOK-u, priopćila je danas karlovačkaPolicijska uprava.
KARLOVAC, 7. srpnja 2005. (Hina) - Zbog sumnje da je počinio kažnjivo djelo primanja mita policajac karlovačke prometne policije danas je udaljen s dužnosti i prijavljen USKOK-u, priopćila je danas karlovačka Policijska uprava.

U obrazloženju odluke načelnika PU-a piše da je 6. srpnja oko 14,30 sati slovenski državljanin iz Novog Mesta prijavio Policijskoj postaji u Karlovcu prometnog policajca za primanje mita.

Kriminalističkom obradbom utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnji policijski službenik Postaje prometne policije u Karlovcu oko 12,40 sati zaustavio slovenskog državljanina u Tušiloviću na državnoj cesti D-1 te mu pokazao na radaru da je vozio brzinom većom od dopuštene.

Kazao mu je da je za to predviđena kazna od 500 kuna. Slovenac je odgovorio da ima samo 90 kuna, a policajac je uzeo taj novac i prekršitelju vratio isprave, piše u priopćenju.

Policajac je zbog naravi kažnjiva djela prijavljen USKOK-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙