FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 8. do 11. srpnja

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebuidućih će dana biti nepovoljna zbog čega bi osobe osjetljive navrijeme i kronični bolesnici mogli osjećati tegobe uzrokovanevremenom, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu idućih će dana biti nepovoljna zbog čega bi osobe osjetljive na vrijeme i kronični bolesnici mogli osjećati tegobe uzrokovane vremenom, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak i subotu bi zbog nepovoljne biometeorološke situacije osobe osjetljive na vremenske promjene mogle osjećati pojačan umor, razdražljivost, te patiti od glavobolje. Kroničnim plućnim bolesnicima preporučuje se zadržavanje u kućnim uvjetima, a reumatski bolesnici, kao i bolesnici s poremećenom moždanom cirkulacijom, trebaju izbjegavati veća tjelesna opterećenja. Kronični srčani bolesnici uz redovito uzimanje lijekova ne bi trebali imati tegoba uzrokovanih vremenom. Koncentracija peluda drveća u zraku je niska, a korova i trava umjerena.

U nedjelju i ponedjeljak bi zbog relativno nepovoljne biometeorološke situacije osobe osjetljive na vremenske promjene mogle osjećati pojačan umor, razdražljivost, te patiti od glavobolje. Kronični plućni i reumatski bolesnici te bolesnici s poremećenom moždanom cirkulacijom trebaju izbjegavati veća tjelesna opterećenja. Kronični srčani bolesnici uz redovito uzimanje lijekova ne bi trebali imati tegoba uzrokovanih vremenom. Koncentracija peluda drveća u zraku je niska, a korova i trava umjerena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙