FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 14. do 16 lipnja

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojbit će u utorak i srijedu razmjerno nepovoljne, no stanje bi se moglopopraviti u četvrtak, izvijestio je danas Državni hidrometorološkizavod.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj bit će u utorak i srijedu razmjerno nepovoljne, no stanje bi se moglo popraviti u četvrtak, izvijestio je danas Državni hidrometorološki zavod.

Razdoblje razmjerno nepovoljnih biometeoroloških prilika zbog kojih bi meteoropati mogli patiti od glavobolje, smanjene koncentracije i slabijeg raspoloženja nastavlja se u utorka. Nepovoljan vremenski utjecaj mogli bi osjećati i kronični bolesnici.

Razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike u čitavoj Hrvatskoj biti će i u srijedu, pa bi meteoropati mogli biti razdražljivi, imati slab san i smanjenu koncentraciju te glavobolju. Kod kroničnih bolesnika s krvožilnim bolestima moguće su umjerene tegobe, a kod reumatičara bolovi.

U četvrtak se očekuju razmjerno povoljnije biometeorološke prilike. Mnogi bi mogli osjetiti poboljšanje i bolje raspoloženje. Kod kroničnim se bolesnika također očekuje smanjenje tegoba koje su osjećali prethodnih dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙