FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Art festivalom počeo "Veliki karlovački sabor 2005."

KARLOVAC, 23. lipnja 2005. (Hina) - Trodnevnom priredbom "Karlovac artfestival" danas počinje "Veliki karlovački sabor 2005." koji ćetrajati do 13. srpnja, rođendana grada, kojom će se obilježiti i 426godina od početka gradnje Karlovca.
KARLOVAC, 23. lipnja 2005. (Hina) - Trodnevnom priredbom "Karlovac art festival" danas počinje "Veliki karlovački sabor 2005." koji će trajati do 13. srpnja, rođendana grada, kojom će se obilježiti i 426 godina od početka gradnje Karlovca.

Iz mnoštva kulturnih, športskih i zabavnih sadržaja zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti Martin Šimunić izdvojio je na današnjoj konferenciji za novinare tradicionalni koncert "Barok u Karlovcu" (30. lipnja u predvorju zgrade Veleučilišta), program za mlade MLAKA (10. srpnja) i Koncert KUD-a "Željezničar" o 60. obljetnici svojeg djelovanja.

Od športskih događaja (od 27. lipnja do 15. srpnja) izdvojio je natjecanja u malom nogometu, "baseballu", teniski "Memorijal Bruno Majoli", veslačku regatu, plivački maraton, državno prvenstvo u streljaštvu i Športske igre mladih.

Zamjenik gradonačelnika Šimunić izrazio je nadu da će se svečana sjednica Gradskog vijeća održati 13. srpnja, kako je planirano, jer Karlovac još nije utemeljio Gradsko vijeće, a nova utemeljiteljska sjednica zakazana je za 28. lipnja. To je razlog što isto gradsko vodstvo u četverogodišnjem mandatu organizira petu proslavu rođendana grada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙