FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavašev klub vijećnika u Gradskom vijeću dobio novoga člana

OSIJEK, 5. srpnja 2005.(Hina) - Klub vijećnika Nezavisne listeBranimira Glavaša u osječkome Gradskome vijeću izvijestio je danaskako će uoči sjednice toga tijela, koja je najavljena za petak, 8.srpnja, taj klub umjesto dosadašnjih osam ubuduće imati devetvijećnika.
OSIJEK, 5. srpnja 2005.(Hina) - Klub vijećnika Nezavisne liste Branimira Glavaša u osječkome Gradskome vijeću izvijestio je danas kako će uoči sjednice toga tijela, koja je najavljena za petak, 8. srpnja, taj klub umjesto dosadašnjih osam ubuduće imati devet vijećnika.

U priopćenju za javnost navodi se kako se osmero vijećnika, koliko je Nezavisna lista dobila na izborima, Klubu nezavisnih vijećnika priključio i Ivan Bernatović (vijećnik HSU-a, koji je na utemeljiteljskoj sjednici Gradskoga vijeća svojim glasom omogućio izbor Ante Đapića (HSP) za osječkoga gradonačelnika).

"Na taj način Glavaševa Nezavisna lista i Hrvatska stranka prava (HSP) imaju natpolovičnu većinu od 13 vijećnika u Gradskom vijeću. I ovom prigodom pozivamo sve ostale oporbene vijećnike na suradnju u ostvarenju programa za boljitak hrvatske regije Slavonije i Baranje te grada Osijeka, kao središta slavonske regije", stoji u priopćenju koje je potpisao nositelj Nezavisne liste Branimir Glavaš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙