FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet bez zastoja, ceste suhe

ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Kroz veći dio Hrvatske promet seodvija bez zastoja, ceste su posvuda suhe, a promet srednjegintenziteta, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Kroz veći dio Hrvatske promet se odvija bez zastoja, ceste su posvuda suhe, a promet srednjeg intenziteta, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Zbog radova vozi se sporije Jadranskom magistralom kod Šibenskoga mosta, zbog čega se promet iz Šibenika prema Vodicama i autocesti A1 Zagreb-Split povremeno preusmjerava preko županijske ceste za Zaton. Iz smjera Vodica prema Šibeniku vozi se magistralom, ali sporije.

Dio Jadranske magistrale od raskrižja s D 54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta do daljnjega je zatvoren za sav promet. Promet prema Zadru i Rijeci teče obilazno: magistrala-D 54-Maslenica.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja i na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Teretna vozila preko graničnog prijelaza Bajakovo izlaze iz Hrvatske u koloni dugoj oko jedan kilometar, a povremeno je pojačan i teretni promet preko Macelja.

U prometu osobnih vozila nema čekanja na prijelaz granice.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙