FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Očevi u Hong Kongu "hladni i suzdržani", kažu njihova djeca

HONG KONG, 29. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Očevi u Hong Kongu su "hladni,suzdržani i strogi", misle njihova djeca, a pišu tamošnje novine odsrijede.
HONG KONG, 29. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Očevi u Hong Kongu su "hladni, suzdržani i strogi", misle njihova djeca, a pišu tamošnje novine od srijede.

Tinejdžeri su u anketi odgojne sposobnosti svojih očeva u prosjeku ocijenili s 2+, uz prigovor da ne znaju imena njihovih najboljih prijatelja i da ne slušaju što im djeca govore.

Majke su u anketi provedenoj među više stotina djece od 14 do 18 godina prošle bolje, dobivši ocjenu 4+, piše Hong Kong Standard.

Dječaci i djevojčice u Hong Kongu žale se da roditelji s njima ne razgovaraju o seksu, da nemaju strpljenja s njima i da im ne pomažu u učenju. Zamjeraju im i da nemaju smisla za modu, pa je tek 178 od 400 djece izjavilo da se njihovi roditelji znaju prikladno odjenuti.

Ipak, roditelji su zadovoljili kada je riječ o pružanju bezuvjetne ljubavi, poučavanju djece da razlikuju dobro i zlo i stvaranju ozračja sigurnosti u domu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙