FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki stručnjaci upozoravaju: izbjegavajte ilegalno uštrcavanje silikona

SAN DIEGO, 2. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Opasno ilegalnouštrcavanje injekcija silikona moglo bi neke stajati života nakon štosu pokušali uštedjeti novac te izbjeći medicinske ustanove,upozoravaju američki stručnjaci.
SAN DIEGO, 2. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Opasno ilegalno uštrcavanje injekcija silikona moglo bi neke stajati života nakon što su pokušali uštedjeti novac te izbjeći medicinske ustanove, upozoravaju američki stručnjaci.

U petak su dvije žene u San Diegu, zapravo transvestiti, bile u životnoj opasnosti nakon što im je nestručna osoba uštrcala tekući silikon pet dana ranije na tzv. "zabavi upumpavanja".

Policija traži ženu iz Los Angelesa koja je takav zahvat učinila nad desetak osoba.

Dvije žene, u dobi od 30 i 45 godina, su među stotinama a možda i tisućama ljudi koji su pokušali na ilegalan način doći do ženstvenijih proporcija.

Liječnici znaju za takve vrste zabava već godinama, ali one se navodno u posljednje vrijeme održavaju češće.

"Biti privlačan i dobro građen vrlo je važno za dijelove transvestitske populacije - to je način izgrađivanja samouvjerenosti nakon što su ih odbacili obitelji i zajednica".

Na takvim zabavama silikonski zahvat stoji između 200 i 1.000 dolara .

Američka Udruga za hranu i lijekove od 1992. zabranjuje izravno uštrcavanje silikona koje može dovesti do zastoja disanja a zabilježeni su i slučajevi trovanja krvi i druge komplikacije koje su dovele do smrti tri osobe u Houstonu i jedne na Floridi 2003. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙