FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Slavonski Live Aid" za školovanje pasa u razminiravanju

ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Udruga "Pas u humanitarnomdjelovanju" organizira za 21. lipnja "Slavonski Live Aid" u Đakovučiji će prihod ići za školovanje pasa vodiča u razminiravanju.
ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Udruga "Pas u humanitarnom djelovanju" organizira za 21. lipnja "Slavonski Live Aid" u Đakovu čiji će prihod ići za školovanje pasa vodiča u razminiravanju.

Na koncertu će nastupiti Hladno pivo, Urban&4, TBF, Osmi putnik, Opća opasnost, Vatra, Ramirez, Elemental, Shorty, Flyer, Meritas, Septica, Stage, Galdarija, Fitilj i Peti element, priopćeno je danas iz Udruge.

Organizatori koncerta pozivaju građane da kupnjom ulaznice za rock koncert pomognu akciju u kojoj se prikupljaju sredstva za školovanje najmanje tri do pet timova vodiča i pasa za humano razminiravanje.

Udruga "Pas u humanitarnom djelovanju" naglašava da je veliko područje Hrvatske još pod minama, a da je razminiravanje uz pomoć četveronožnih prijatelja najsigurnije, odnosno mogućnost pogreške najmanja.

Udruga je dosada odškolovala deset timova i predala ih Hrvatskom centru za razminiravanje.

Školovanje jednog psa stoji oko 150 tisuća kuna.

Udruga obavještava da se novac može donirati i pozivom na broj telefona 060 611 060 - za siguran korak.

Pokrovitelj "Slavonskog Live Aida" je grad Đakovo, a medijski pokrovitelji Jutarnji list, Glas Slavonije, Nova TV, Slavonski radio i Novi radio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙