FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladu Amerikanku na Floridi srmtno ranio morski pas

MIAMI, 27. lipnja 2005. (Hina/AFP) - U subotu je jedan morski passmrtno ranio mladu Amerikanku koja je plivala u društvu još jednedjevojke u Meksičkom zaljevu ispred plaže na Floridi, izvijestile su unedjelju vlasti.
MIAMI, 27. lipnja 2005. (Hina/AFP) - U subotu je jedan morski pas smrtno ranio mladu Amerikanku koja je plivala u društvu još jedne djevojke u Meksičkom zaljevu ispred plaže na Floridi, izvijestile su u nedjelju vlasti.

Dvije četrnaestogodišnjakinje su se nalazile oko 180 m od obale kada su primijetile tamnu sjenu u vodi. Morski pas je jednu od njih povukao pod vodu, a druga je zaplivala prema obali dozivajući pomoć, prema izvješću ureda šerifa okruga Waltom.

Kada je čuo njezine krikove jedan se surfer bacio u vodu sa svojom daskom te je doplivao do unsrećene djevojke koju je u besvjesnom stanju stavio na dasku.

Morski pas je tada pokušavao u nekoliko navrata napasti djevojku, ali ga je surfer udarcima u glavu uspio otjerati i stići do plaže, ali nažalost djevojci nije bilo spasa.

U 2003. godini je u svijetu zabilježen 61 slučaj napada morskih pasa, od čega je 7 bilo smrtonosno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙