FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet prema moru vrlo gust i spor

ZAGREB, 2. srpnja 2005. (Hina) - Na cestama prema moru promet je vrlogust, na mnogim se mjestima odvija sporo, a povremeno stoji,izvijestio je Hrvatski autoklub u 10,30 sati.
ZAGREB, 2. srpnja 2005. (Hina) - Na cestama prema moru promet je vrlo gust, na mnogim se mjestima odvija sporo, a povremeno stoji, izvijestio je Hrvatski autoklub u 10,30 sati.

Zbog prometne nesreće na 12. km autoceste prema Karlovcu promet promet teče otežano.

Zbog velike gustoće prometa kolona vozila na ulasku u tunel Mala Kapela na sjevernoj strani duga je oko 15 km. Vozila koja idu iz Zagreba propuštaju se kroz tunel u dvije kolone, a iz Splita se preusmjeravaju u čvoru Brinje na D23 za čvor Ogulin. Uskoro se očekuje nova regulacija kroz tunel Sv. Rok.

Kolona vozila koja ulaze u Hrvatsku iz Slovenije na GP Macelj proteže se do Maribora, kolona je u pokretu i državnu granicu prelazi bez zaustavljanja. Vrlo je gust putnički promet na ulasku u zemlju i na prijelazima Goričan, Bregana, Kaštel,Plovanija, Rupa i Pasjak.

Kolona teretnih vozila na izlasku iz zemlje na GP Bajakovo duga je oko 3-4 km.

U trajektnom pristaništu u Brestovi čeka se oko pola sata, na liniji su 2-3 trajekta po potrebi. U Valbiski kolona do 1 km, čeka se oko pola sata, plove 3 trajekta, počeo je jačati promet i u Meragu. Za otok Pag plove 3 trajekta, bez plovidbenog reda. Iz Zadra i Splita kreću i izvanredne linije trajekata i katamarana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙