FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na libanonskoj plaži eksplodirao automobil

BEIRUT, 1. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Na plaži ljetovališta južno odBejruta u petak je eksplodirala bomba podmetnuta u automobil ranivšijednu ženu, priopćile su libanonske snage sigurnosti.
BEIRUT, 1. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Na plaži ljetovališta južno od Bejruta u petak je eksplodirala bomba podmetnuta u automobil ranivši jednu ženu, priopćile su libanonske snage sigurnosti.

Libanonske snage sigurnosti su izjavile da je bomba postavljena u automobil eksplodirala u trenutku kada je žena pokušala ući u vozilo koje se nalazilo na parkiralištu u libanonskom ljetovalištu na obali Khalde. Žena se nalazi u bolnici a još nije razjašnjeno tko je ona i zašto se našla na meti atentatora.

Libanon je posljednjih mjeseci bio poprištem niza ubojstava i bombaških napada. Bivši premijer Rafik al-Hariri ubijen je u eksploziji bombe postavljene u kamion u veljači što je dovelo do najveće političke krize u Libanonu od okončanja građanskog rata 1990. godine. U bombaškom napadu 21. lipnja ubijen je jedan protusirijski političar, dok je početkom lipnja na sličan način ubijen jedan protusirijski novinski komentator.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙