FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UN će u Libanon ponovno poslati istražno povjerenstvo

NEW YORK, 10. lipnja 2005. (Hina/AFP) Glavni tajnik Ujedinjenihnaroda Kofi Annan odlučio je u Libanon poslati istražno povjerenstvokoje će nadzirati primjenu rezolucije 1559 kojom se zahtijevapovlačenje sirijskih snaga iz te zemlje, rekao je u petak njegovglasnogovornik Fred Eckhard.
NEW YORK, 10. lipnja 2005. (Hina/AFP) Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Kofi Annan odlučio je u Libanon poslati istražno povjerenstvo koje će nadzirati primjenu rezolucije 1559 kojom se zahtijeva povlačenje sirijskih snaga iz te zemlje, rekao je u petak njegov glasnogovornik Fred Eckhard.

"Još nije određen datum" te misije čiji će mandat "biti identičan" onome prethodne misije, koju je vodio Terje Roed-Larsen, specijalni predstavnik Kofija Annana, precizirao je Eckhard.

To je najavljeno istovremeno dok je američki predsjednik George W. Bush uputio novo upozorenje Siriji u kojem zahtijeva od nje da povuće članove obavještajnih službi iz Libanona, koje optužuje da ozračje "zastrašivanja" u vrijeme izbora u toj zemlji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙