FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokorova voda Jana u Americi

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Koncern Agrokor s današnjim je danom uNew Yorku službeno započeo s prodajom prirodne izvorske vode Jane naameričkom tržištu, objavili su iz Agrokora.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Koncern Agrokor s današnjim je danom u New Yorku službeno započeo s prodajom prirodne izvorske vode Jane na američkom tržištu, objavili su iz Agrokora.

Ovih su dana, kako su pojasnili, završeni poslovi distribucije započeti početkom svibnja, a opsežne pripreme koje su tome prethodile, praćene znatnim investicijama, sežu od prošlogodišnjeg potpisivanja Ugovora o distribuciji s partnerima, preko pribavljanja svih potrebnih certifikata i uvoznih dozvola nadležnih institucija (NSF - National Sanitation Foundation - Nacionalna zdravstvena fondacija, FDA - Food and Drug Administration - Zavod za hranu i lijekove) do organizacije logistike i konkretne realizacije distribucije.

Janu će u prvoj fazi na police više od 3.000 prodajnih mjesta u državi New York isporučivati Big Geyser, jedan od najvećih distributera vode i bezalkoholnih pića u tom dijelu SAD-a.

Postignut je i dogovor o prodaji s maloprodajnim lancima Safeway, Walgreens, 7/11, Whole Foods te specijaliziranim trgovinama tzv. 'health & beauty' proizvoda (GNC, CVS).

Isporuka Jane u Ameriku započela je sredinom drugog kvartala ove godine prvim značajnijim kontingentom robe, a nove pošiljke već su u pripremi.

U Agrokoru su istaknuli kako je u promociju izvorske vode Jana na internacionalnom tržištu dosada uloženo gotovo 10 milijuna eura, a planiraju se i daljnja značajna ulaganja u izgradnju tog branda.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙