FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Rat svjetova" zaradio više od 21 milijuna prvog dana prikazivanja

LOS ANGELES, 1. srpnja 2005. (Hina/AP) - Znanstveno-fantastični trilerStevena Spielberga i Toma Cruisea "Rat svjetova" zaradio je oko 21,3milijuna dolara prvog dana prikazivanja u američkim kinima, premaprocjeni studija objavljenoj u četvrtak.
LOS ANGELES, 1. srpnja 2005. (Hina/AP) - Znanstveno-fantastični triler Stevena Spielberga i Toma Cruisea "Rat svjetova" zaradio je oko 21,3 milijuna dolara prvog dana prikazivanja u američkim kinima, prema procjeni studija objavljenoj u četvrtak.

Spielbergova osuvremenjena inačica klasičnog djela H.G.Wellsa o osvajačima iz svemira zaradila je 34,6 milijuna dolara u svjetskim kino-dvoranama otkako se u četvrtak počela prikazivati, rekao je Paramount Pictures.

Premda će ovaj vikend u Americi biti produljen zbog Dana nezavisnosti, 4. srpnja, ne očekuje se da će film izvući filmsku industriju iz dosad najdulje krize. Zarada od domaćih filmova padala je 18 vikenda zaredom u usporedbi s 2004.

Ovom filmom započinje dugi srpanjski vikend, kao što je lani počeo sa "Spider-Manom 2" koji je u prvih šest dana prikazivanja ostvario rekordnu zaradu od 180,1 milijun dolara za 4. srpnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙