FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vjenčali se Ben Affleck i Jennifer Garner

LOS ANGELES, 1. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Hollywoodski par BenAffleck i Jennifer Garner, koji su se u filmu 'Daredevil' našli nasuprotnim stranama, vjenčali su se i očekuju prvo dijete, potvrdio jeu četvrtak njihov agent.
LOS ANGELES, 1. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Hollywoodski par Ben Affleck i Jennifer Garner, koji su se u filmu 'Daredevil' našli na suprotnim stranama, vjenčali su se i očekuju prvo dijete, potvrdio je u četvrtak njihov agent.

On nije naveo pojedinosti, ali je Us Weekly uspio otkriti da su Ben i Jennifer "da" rekli u srijedu na Bahamima te da dijete očekuju u jesen.

Među gostima na vjenčanju bio je glumac Victor Garber koji je s Jennifer glumio u seriji "Alias".

Affleck i Garner prvi put su glumili zajedno 2001. u filmu "Pearl Harbor", a zatim 2003. u filmu snimljenom prema Marvelovu stripu "Daredevil".

Vijest o njihovoj vezi objavljena je prošle godine nekoliko mjeseci nakon prekida Affleckovih zaruka s Jennifer Lopez. I dok se o toj vezi mnogo pisalo, Affleck i Garner ostali su povučeni. Njihovi agenti uporno su odbijali potvrditi vijesti o njihovim zarukama ili da očekuju dijete.

Za Jennifer Garner ovo je drugi brak. Od prvoga muža, Scotta Foleya, rastala se 2003. nakon dvije i pol godine braka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙