FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo splitski festival lakih nota

SPLIT, 30. lipnja 2005. (Hina) - U Splitu je večeras počeo Splitskifestival koji se nakon više godina ponovno održava na Prokurativama, anastupit će mnogi estradni izvođači.
SPLIT, 30. lipnja 2005. (Hina) - U Splitu je večeras počeo Splitski festival koji se nakon više godina ponovno održava na Prokurativama, a nastupit će mnogi estradni izvođači.

Trodnevna glazbena fešta počela je Splitskim retrovizorom, odnosno svojevrsnim podsjetnikom na prošlost splitskih festivala. Svoje verzije dosadašnjih festivalskih uspješnica predstavili su Massimo, Marijan Ban, Lucky, Žan Jakopač, Neno Belan i drugi.

Sutra je na redu prva natjecateljska večer kad se publici, među inima, predstavlja Meri Cetinić, Giuliano, Hari Rončević, Massimo...

U show programu nastupit će poznati talijanski pjevač Totto Cutugno, publici poznat po pjesmi "Insieme" kojom je pobijedio na Eurosongu u Zagrebu 1990., a više je puta bio pobjednik Sanrema.

Na drugoj natjecateljskoj večeri, u subotu, nastupa Vinko Coce, Đorđi Peruzović, Zorica Kondž, Radojka Šverko, Ibrica Jusić...

Za dobitnika Grand prixa natjecat će se pobjednici prve i druge večeri, a ukupni pobjednik 45. splitskog festivala primit će statuu kipara Vaska Lipovca.

HTV će u petak i subotu izravno prenositi Festival u 21 sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙