FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Allianz sponzor Pula film festivala

ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Pula Film Festival i Allianzosiguranje potpisali su danas u Zagrebu ugovor kojim ta osiguravajućatvrtka postaje jedan od sponzora 52. Festivala igranog filma u Puli,izvijestili su predstavnici potpisnika.
ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Pula Film Festival i Allianz osiguranje potpisali su danas u Zagrebu ugovor kojim ta osiguravajuća tvrtka postaje jedan od sponzora 52. Festivala igranog filma u Puli, izvijestili su predstavnici potpisnika.

Sponzorski ugovor potpisali su Mladen Lučić, ravnatelj Pula Film Festivala i Radovan Abramović, direktor Sektora marketinga i komercijalnih poslova Allianz osiguranja.

Lučić je zahvalio Allianzu na podršci i iskazao zadovoljstvo što je Pula Film Festival prepoznat kao vrijedno nasljeđe hrvatskog filma i kvalitetan projekt, kako od državnih institucija tako i od uglednih hrvatskih tvrtki kao sponzora.

Abramović je iskazao zadovoljstvo što će ove godine Allianz biti sponzor najveće filmske priredbe u Hrvatskoj te na taj način izravno pomoći promociji hrvatskog filma i kulture, u zemlji i u inozemstvu.

Festival igranog filma u Puli održat će se od 16. do 23. srpnja. Osim u Areni, publika će filmove moći gledati u Festivalskom centru, koji će biti smješten u prostorima Zajednice Talijana te u Istarskom narodnom kazalištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙