FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavni odbor SDSS-a u subotu analizira izborne rezultate

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Glavni odbor SDSS-a u subotu bi nasjednici u Vukovaru trebao analizirati rezultate koje je strankaostvarila na lokalnim izborima te provedbu SDSS-ova sporazuma sVladom.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Glavni odbor SDSS-a u subotu bi na sjednici u Vukovaru trebao analizirati rezultate koje je stranka ostvarila na lokalnim izborima te provedbu SDSS-ova sporazuma s Vladom.

Očekuje se da će Odbor potvrditi stajalište stranačkog predsjedništva koje traži raspuštanje ogranaka i imenovanje povjerenika u nekim općinama u kojima je stranka na izborima prošla mnogo gore nego se očekivalo.

To se odnosi na nekoliko općina u istočnoj Hrvatskoj, ali i na ogranak u Plaškom.

U Vukovaru će se još jednom razmotriti i stanje u Kninu, gdje SDSS-ovi vijećnici ne sudjeluju u radu Gradskog vijeća, nezadovoljni činjenicom da gradom upravlja jednonacionalna hrvatska koalicija.

Glavni odbor trebao bi potvrditi odluku predsjedništva da SDSS nastavi bojkot rada Gradskog vijeća dok HDZ ne pristane svom partneru na državnoj razini dati traženo mjesto dogradonačelnika i još jednog člana Poglavarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙