FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI - Odbojkaši bez nastupa

ALMERIA, 24. lipnja 2005. (Hina) - Iako je prvotnim raspooredom bilopredviđeno da odbojkaši u petak na Mediteranskim igrama u Almerijiodigraju prvi susret, zbog otkaza nekih ekipa San Marino je premještenu skupinu A i danas je umjesto sa Hrvatskom igrao sa Egiptom.
ALMERIA, 24. lipnja 2005. (Hina) - Iako je prvotnim raspooredom bilo predviđeno da odbojkaši u petak na Mediteranskim igrama u Almeriji odigraju prvi susret, zbog otkaza nekih ekipa San Marino je premješten u skupinu A i danas je umjesto sa Hrvatskom igrao sa Egiptom.

Izabranici Rade Malevića ostali su u skupini B sa Egiptom i Španjolskom i prvi će dvoboj imati protiv Egipćana 26. lipnja u 10.15 sati, a 28. lipnja u 12.30 sati igraju sa domaćinima.

Novi raspored se morao raditi i za dizanje utega pa će naš dvostruki olimpijski medaljaš Nikolaj Pešalov umjesto u subotu nastupiti u kategoriji do 62 kilograma u nedjelju, 26. lipnja s početkom u 18.30 sati.

Također, u Almeriju nije došao ni strijelac Josip Glasnović, koji je u disciplini trap trebao nastupiti u subotu. Prema riječima trenera Ante Špirelje, Glasnović ničim nije opravdao svoj nedolazak, iako je uredno uzeo opremu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙