FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mediteranske igre - Otkazali Seligman i Jotov

ALMERIA, 23. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski gimnastičar Robert Seligmani dizač utega Joto Jotov otkazali su svoj nastup na Mediteranskimigrama u Almeriji.
ALMERIA, 23. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski gimnastičar Robert Seligman i dizač utega Joto Jotov otkazali su svoj nastup na Mediteranskim igrama u Almeriji.

I dok je Jotov, koji je bio jedan od favorita za osvajanje odličja u kategoriji do 77 kilograma, otkazao zbog teških probavnih smetnji, najbolji hrvatski gimnastičar i osvajač četvrtog mjesta na nedavnom Europskom prvenstvu na konju sa hvataljkama Seligman ničim nije opravdao svoje otkazivanje. Kako je osim Seligmana, bezrazložno otkazao još jedan gimnastičar - Marko Brez, te trener Saša Solar - šef Misije Damir Šegota najavio je da će u dogovoru sa Hrvatskim gimnastičkim savezom poduzeti disciplinske mjere protiv Seligmana, Breza i Solara.

U Almeriju neće doći niti dizač utega Atila Sebešćen, koji je trebao nastupiti u kategoriji do 94 kilograma, a ostat će u Hrvatskoj zbog teže viroze.

Prema riječima liječnika reprezentacije Božidara Fučkara u dosadašnja dva dana težih zdravstvenih problema imali su jedriličar u klasi 470 Ante Kujundžić, koji je i doputovao u Almeriju sa probavnim smetnjama, te košarkašica Emilija Podrug sa gnojnim apscesom zuba. I Kujundžić i Podrug bit će sposobni za nastup, a zapravo je najveći problem imao šef zdravstvene ekipe Ante Županović koji je u utorak navečer imao probleme sa bubregom, pa je bio prevezen u Gradsku bolnicu u Almeriji. Županović se četvrtak osjećao puno bolje i od privremenoga pacijenta se ponovno vratio u ulogu liječnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙