FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stoičkov - Bugarska je bolja od Hrvatske

SOFIJA, 2. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Svjestan kako bi novi neuspjehdefinitivno okončao sve nade Bugara o plasmanu na Svjetsko prvenstvo2006. godine izbornik bugarske nogometne reprezentacije, HristoStoičkov najavljuje otvorenu i napadačku igru protiv Hrvatske.
SOFIJA, 2. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Svjestan kako bi novi neuspjeh definitivno okončao sve nade Bugara o plasmanu na Svjetsko prvenstvo 2006. godine izbornik bugarske nogometne reprezentacije, Hristo Stoičkov najavljuje otvorenu i napadačku igru protiv Hrvatske.

"Mi nemamo nikakvu alternativu. Idemo po pobjedu i tri boda. Jedino nas trijumf ostavlja u igri za Njemačku," kazao je Stoičkov, dva dana prije sofijskog ogleda.

Nakon šest kola skupine osam europskih kvalifikacija Bugarska se nalazi na trećem mjestu sa osam bodova, pet manje od Hrvatske i četiri manje od Švedske.

"Jako dobro sam upoznat s igrom našeg suparnika. Radi se o odličnoj momčadi, no mi smo bolji," dodao je Stoičkov.

S izbornikom se složio i Dmitar Berbatov. Napadač Bayer Leverkusena udarna je igla bugarske vrste i Stoičkov najviše nade polaže upravo u njega.

"Znam da svi od mene očekuju pogodak. No, jedino je bitno da mi pobijedimo. Utakmica protiv Hrvatske za svakog od nas bit će pitanje život ili smrti i igrači već tjednima žive za taj ogled," dodao je Berbatov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙