FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poduzetnici: Naša potpora HDZ-u nije ideološka

SPLIT, 24. lipnja 2005. (Hina) - Predstavnici Liste Velog Mista, kojaje s HDZ-om i dvojicom vijećnika HSU-a i jednim HSP-a sastavila vlastu gradu Splitu, danas su na konferenciji za novinare istaknuli danjihova potpora s četiri vijećnika HDZ-u, koji ima šest vijećnika,nije ideološka, nego je dana isključivo zato što je HDZ spremanpoduprijeti poduzetničke programe.
SPLIT, 24. lipnja 2005. (Hina) - Predstavnici Liste Velog Mista, koja je s HDZ-om i dvojicom vijećnika HSU-a i jednim HSP-a sastavila vlast u gradu Splitu, danas su na konferenciji za novinare istaknuli da njihova potpora s četiri vijećnika HDZ-u, koji ima šest vijećnika, nije ideološka, nego je dana isključivo zato što je HDZ spreman poduprijeti poduzetničke programe.

Željko Jerkov, predsjednik novoosnovana Gradskog vijeća i nositelj Liste Veloga Mista, poznatije kao poduzetničke liste, istaknuo je kako će poduzetnička lista ostati dosljedna svojim predizbornim obećanjima. "Svi oni koji nas optužuju za sukob interesa, neetičnost i mogućnost profiterstva, napadom na nas prikrivaju svoje vlastite grijehe", kazao je Jerkov.

Istaknuo je da se SDP proglašava pobjednikom u Splitu, a dobio je 10 vijećnika s četirima strankama, a mi s HDZ-om također 10. Dakle, u čemu je razlika, pa mi smo u prednosti jer samo dvije stranke imaju 10 vijećnika, objasnio je Jerkov.

"Vrlo teško smo se odlučili s kim ćemo, nismo htjeli izazvati krizu vlasti u gradu i ne vidim što je tu prijeporno što smo se priklonili strani koja je spremna ispuniti sve naše zahtjeve. Umirovljenici su nam pristupili bez ikakve kupnje jer smo s HDZ-om spremni ispuniti zahtjeve umirovljenika koje nije ispunila nijedna dosadašnja gradska vlast, kao što je, primjerice, gradnja doma umirovljenika, dodjela božićnica i t. d.", rečeno je, uz ostalo, na konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙