FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 22. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 22. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

ZAGREB - Glavnina hrvatske mediteranske reprezentacije otputovala je utorak iz Zagreba u španjolsku Almeriju, gdje će se od 24. lipnja do 3. srpnja održati XV. Mediteranske igre. U posebnom čarteru prvi su na poprište Mediteranskih igara otputovali rukometaši i rukometašice, odbojkaši i odbojkašice, košarkašice, jedriličari, plivači i kompletna misija i medicinsko osoblje Hrvatskog olimpijskog odbora. Hrvatska delegacija u Almeriji bit će izuzetno brojna sa ukupno 320 osoba, od čega 205 sportaša koji će se natjecati u 25 sportova, zapravo svima koji su na programu osim nogometa. Hrvatska u Almeriju šalje gotovo sve najbolje sportaše, pa će u borbu za odličja dvostruki osvajač olimpijskog odličja dizač utega Nikolaj Pešalov, srebrni dvojac Nikša i Siniša Skelin, stolnotenisači Tamara Boroš i Zoran Primorac, bacačica kladiva Ivana Brkljačić, plivači Gordan Kožulj i Sanja Jovanović, jedriličar Mate Arapov i drugi. U ekipnim sportovima idu najjače selekcije odbojkašica, odbojkaša, košarkašica i rukometašica, dok će vaterpolisti i rukometaši putovati u pomlađenim sastavima zbog brojnih prošlih i budućih obveza na velikim natjecanjima.

SAN ANTONIO - U šestoj utakmici finala doigravanja košarkaške NBA lige San Antonio Spursi su na domaćem terenu poraženi od Detroit Pistonsa 86:95. Obje momčadi sada imaju po tri pobjede, a sedma, odlučujuća utakmica, igra se u četvrtak u San Antoniju.

LONDON - Olimpijski pobjednik na 1.500 i 5.000 metara Marokanac Hicham El Guerrouj (30) ponovno je odgodio povratak na atletske staze. El Guerrouj je u četvrtak na mitingu u Zaragozi trebao trčati na 3.000 metara. No, organizatori mitinga objavili da je El Guerrouj otkazao nastup zbog bolesti. Nije navedeno o kakvoj je bolesti riječ. El Guerrouj nije nastupao još od prošlogodišnjih OI u Ateni.

LONDON - Veznjak PSV-a Južnokoreanac Park Ji-sung (24) potpisao je četverogodišnji ugovor s Manchester Unitedom. Vrijednost transfera je 7,3 milijuna dolara, a korejski nogometaš još mora obaviti liječnički pregled.

MADRID - Argentinski reprezentativni veznjak Juan Roman Riquelme (26) potpisao je četverogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem Villarrealom. Villarreal će Barceloni platiti sedam milijuna eura odštete za Riquelmea.

PARIZ - Najbolji talijanski biciklist Ivan Basso, koji vozi za momčad CSC, vjeruje da je sposoban prekinuti dominaciju Lancea Armstronga na Tour de Franceu. "Uvjeren sam da sam znatno napredovao u odnosu na prošlu godinu. Jači sam i na usponima i u kronometru. Možete se kladiti u to da ću ovaj puta napasti Armstronga u planinama", izjavio je Basso, koji je prošle godine osvojio treće mjesto na Tour de Franceu, sa šest minuta zaostatka za Armstrongom.

FRANKFURT - Vodstvo meksičke nogometne reprezentacije, koja je izborila polufinale Konfederacijskog kupa, izbacilo je iz momčadi dvojicu igrača zbog nediscipline. Riječ je o braničima Aaronu Galindu i Salvadoru Carmoni.

LONDON - Španjolski reprezentativni branič Asier del Horno (24) potpisao je trogodišnji ugovor s engleskim prvakom Chelseajem. Del Horno dolazi iz Athletic Bilbaoa, a vrijednost transfera je 12 milijuna eura.

GLASGOW -Gvinejski branič Mohammed Camara (29) potpisao je sa Celticom dvogodišnji ugovor, te je tako postao prvo pojačanje škotskog nogometnog kluba u ljetnom prijelaznom roku.

ZAGREB - Rezultati utakmica 3. kola skupine A nogometnog Kupa Konfederacija:

Njemačka - Argentina 2-2

Australija - Tunis 0-2

TABLICA:

1. Njemačka 3 2 1 0 9 5 7

2. Argentina 3 2 1 0 8 5 7

3. Tunis 3 1 0 2 3 5 3

4. Australija 3 0 0 3 5 10 0

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙