FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: županijski HSLS o "HDZ-ovim tajnim pregovorima"

KARLOVAC, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednica Županijske organizacijeHSLS-a Marija Fićurin i tajnik Mile Sokolić kazali su danas nakonferenciji za novinare u Karlovcu kako ne znaju tko je kandidatkoalicije HDZ-a, HSLS-a i DC-a za karlovačkog župana igradonačelnika.
KARLOVAC, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednica Županijske organizacije HSLS-a Marija Fićurin i tajnik Mile Sokolić kazali su danas na konferenciji za novinare u Karlovcu kako ne znaju tko je kandidat koalicije HDZ-a, HSLS-a i DC-a za karlovačkog župana i gradonačelnika.

"Htjeli bismo da se i nas pita tko će biti karlovački župan ili gradonačelnik jer HDZ-ovi tajni pregovori nisu politički korektan odnos prema političkom partneru s koalicijske liste", rekao je Sokolić.

Marija Fićurin izrazila je nadu da će "HDZ poboljšati svoj odnos prema koalicijskom partneru, barem u zadnjih nekoliko dana, inače nije isključena ni jedna mogućnost".

Na novinarski upit znači li to da neće poduprijeti HDZ-ove kandidate, odgovorila je da su HDZ, HSLS i DC dobro surađivali u Županijskoj skupštini u protekle četiri godine te kako se nada da će se predizborni sporazum triju stranaka poštovati i u Skupštini, i tijelima drugih jedinica lokalne samouprave u Županiji. Od 43 mjesta u Skupštini ta koalicijska lista ima 17 vijećnika.

Utemeljiteljska sjednica Županijske skupštine zakazana je za 9., a za grad Karlovac 14. lipnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙