FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skočio sa trećeg kata da bi pobjegao od provalnika

SINGAPUR-ZANIMLJIVOSTISkočio sa trećeg kata da bi pobjegao od provalnikaSINGAPUR, 21. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Jedan je stanovnik Singapuraskočio sa trećeg kata kako bi pobjegao od provalnika, ali je srećomprošao samo sa ozljedama ruke.
SINGAPUR, 21. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Jedan je stanovnik Singapura skočio sa trećeg kata kako bi pobjegao od provalnika, ali je srećom prošao samo sa ozljedama ruke.

Liu Lei je nakon skoka uspio dozvati taksi koji ga je odvezao do policijske postaje, gdje je prijavio provalu, a zatim do bolnice.

Provalnik je upao u stan u ranim jutarnjim satima a Liu Lei mu je predao novac i mobitel. Kad je kriminalac ušao u sobu njegovog sustanara on je skočio sa prozora. liuev sustanar je rekao kako je provalnik od njega zatražio da mu pokaže kako radi DVD player, a kad je demonstracija bila završena uzeo je aparat i pobjegao.

Policija je potaknuta ovim slučajem apelirala na građane da ne slijede primjer Liu Leija i da ne ugrožavaju svoj život. "Kad je to moguće, pozovite policiju i čekajte, ili se oslonite na mogućnost da važi susjedi pozovu policiju...Pokušajte upamtiti što više pojedinosti o provalniku kako bi nam kasnije olakšali potragu", rekla je građanima Singapura glasnogovornica policije Lily Lee.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙