FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Singapur: blogerica stavila obnažene fotografije na stranicu

SINGAPUR-ZANIMLJIVOSTI-BLOGSingapur: blogerica stavila obnažene fotografije na stranicuSINGAPUR, 11. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Blogerica iz Singapura, koja sepotpisuje kao Sarong Party Girl, na svoju je stranicu stavila fotografije na kojima je pozirala obnažena i tako izazvala velikupozornost, ali time ipak nije prekršila stroge zakone u konzervativnomSingapuru.
SINGAPUR, 11. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Blogerica iz Singapura, koja se potpisuje kao Sarong Party Girl, na svoju je stranicu stavila fotografije na kojima je pozirala obnažena i tako izazvala veliku pozornost, ali time ipak nije prekršila stroge zakone u konzervativnom Singapuru.

"Ako netko u javnosti skine odjeću i pokaže se gol, to predstavlja jasno narušavanje reda i mira ali internet je još uvijek siva zona", rekao je odvjetnik Jonathan Kok.

Od početka pisanja bloga u veljači Sarong Party Girl je opisima svojih seksualnih avantura i fotografijama privukla skoro 3.000 čitatelja dnevno.

"Nema ničeg lošeg u pokazivanju fotografija golog tijela sve dok u tome postoji određena umjetnička vrijednost", izjavila je ona za lokalne novine. Ipak je priznala da roditeljima nije rekla za svoj blog.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙