FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Singapur: Talijanski modni časopis Colors maknut iz prodaje

SINGAPUR-Italija-moda-zabranaSingapur: Talijanski modni časopis Colors maknut iz prodajeSINGAPUR, 9. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Proljetno izdanje talijanskogmodnog časopisa Colors uklonjeno je s polica trgovina u Singapuru zbogeksplicitnih ilustracija i fotografija golotinje, orgija i seksa,priopćila je u četvrtak Uprava za razvoj medija (MDA) iz Singapura.
SINGAPUR, 9. lipnja 2005. (Hina/dpa) - Proljetno izdanje talijanskog modnog časopisa Colors uklonjeno je s polica trgovina u Singapuru zbog eksplicitnih ilustracija i fotografija golotinje, orgija i seksa, priopćila je u četvrtak Uprava za razvoj medija (MDA) iz Singapura.

U priopćenju MDA se kaže kako je časopis, koji izdaje talijanska modna kuća United Colors of Benetton, "prevršio" mjeru.

Tema proljetnog izdanja časopisa bila je požuda.

Singapur uvozi više od 1,5 milijuna primjeraka tiskovina na godinu, pa se od uvoznika očekuje nadzor sadržaja.

"Kad postoji dvojba oko sadržaja, mogu se posavjetovati s MDA, ali to distributor ovaj put nije učinio", izjavio je glasnogovornik uprave, rekavši kako je to tijelo pokrenulo istragu oko cijelog slučaja.

Singapur je prošle godine ukinuo dugogodišnju zabranu distribucije Cosmopolitana, ali je ona za Playboy i dalje na snazi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙