FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priznanja Cetinki International

TRILJ, 10. lipnja 2005. (Hina) - Triljska tvornica plastičnih masa"Cetinka International", koja pod tim imenom djeluje od ljeta prošlegodine kada je prodana novom vlasniku nakon gotovo četiri godinestečajnog postupka, danas je dobila dva priznanja za kvalitetproizvoda i upravljanje okolišom - certifikate ISO 9001:2000 i ISO14001:2004.
TRILJ, 10. lipnja 2005. (Hina) - Triljska tvornica plastičnih masa "Cetinka International", koja pod tim imenom djeluje od ljeta prošle godine kada je prodana novom vlasniku nakon gotovo četiri godine stečajnog postupka, danas je dobila dva priznanja za kvalitet proizvoda i upravljanje okolišom - certifikate ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004.

Na prigodnoj svečanosti predsjednik Uprave tvornice Vedran Vilović istakao je što je sve učinio novi vlasnik, tvrtka Gibli International iz Sesveta, u obnovi i rekonstrukciji proizvodnih pogona u što je uloženo više od tri milijuna eura.

Ujedno je najavio nove ambiciozne planove. Tako će se u sljedećoj godini uvesti novi sustav kvalitete proizvoda, a sa sadašnjih 150 tona mjesečno proizvodnja povećati na 300 tona. U slijedeće tri godine plan je proizvodnju povećati na 450 tona mjesečno, što će dovesti i do povećanja broja uposlenih kojih je sada 75.

Cetinka je posljednja ovakva tvornica u Hrvatskoj, a želja nam je da se sačuva ta kapitalna proizvodna tvrtka koja kontinuirano radi više od 50 godina sa prepoznatljivim brandom. Cetinka International želi i može biti uspješan proizvođač polimernih folija europske kvalitete uz istovremeno održavanje usklađenosti vlastitih aktivnosti sa zakonskim propisima i europskim direktivama koje se odnose na okoliš, zaključio je Vilović.

(Hina) xbper yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙