FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Privlačni poljski vodoinstalater privlači francuske turiste

ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Poljska turistička agencija u Parizuna svoju je web stranicu ovoga tjedna postavila fotografiju privlačnogmladog poljskog vodoinstalatera, u pokušaju da privuče u zemljufrancuske turiste, kao i da ismije negativne stereotipe o poljskimradnicima u Francuskoj.
ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Poljska turistička agencija u Parizu na svoju je web stranicu ovoga tjedna postavila fotografiju privlačnog mladog poljskog vodoinstalatera, u pokušaju da privuče u zemlju francuske turiste, kao i da ismije negativne stereotipe o poljskim radnicima u Francuskoj.

Fotografija koja se pojavila na web-stranici agencije prikazuje mišićavog vodoinstalatera u radničkom odijelu koji drži slavinu, a u pozadini se nalaze sugestivne fotografije poljskih planina i vodopada. Uz to stoji natpis "Dobrodošli u Poljsku".

"To nije službena poljska kampanja, to je šala koja je posljedica brojnih priča o o poljskim vodoinstalaterima" koji uzimaju posao francuskima a koje su se pojavile prije nedavnog referenduma u o europskom Ustavu, rekao je dužnosnik turističke agencije.

Poljski radnici te struke došli su u središte rasprava u Francuskoj, postavši simbol neželjenih istočnoeuropskih radnika koji dolaze zarađivati "na crno" i otimaju posao francuskim radnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙