FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

ZAGREB/S'HERTOGENBOSCH - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u polufinale 323.250 eura vrijednog ATP turnira u s'Hertogenboschu. Ančić je u četvrtfinalu svladao švedskog veterana Jonasa Bjorkmana sa 6-1, 3-6, 6-3. U polufinalu Ančić će igrati protiv Čeha Jana Hernycha kojega je lagano svladao prošloga tjedna u 1. kolu turnira u Queens Clubu.

NOVI VINODOLSKI - Goran Ivanišević plasirao se u finale "Novi Classics" teniskog turnira iz Senoir Toura nakon što je u dvoboju 3. kola skupine A svladao Johna McEnroea sa 2-6, 6-1, 11-9. U finalu u subotu Ivanišević će igrati protiv Francuza Cedrica Piolinea koji je u skupini B ostvario sve tri pobjede.

ZAGREB - U petak su u Zagrebu ždrijebom određeni brojevi klubova Prve HNL na temelju kojeg je napravljen i raspored nove prvoligaške sezone.

Klubovi su dobili sljedeće brojeve: 1 - Hajduk, 2 - Zagreb, 3 - Kamen Ingrad, 4 - Međimurje, 5 - Pula 1856, 6 - Cibalia, 7 - Dinamo, 8 - Rijeka, 9 - Inter, 10 - Varteks, 11 - Slaven Belupo, 12 - Osijek.

Prema posebnoj Bergerovoj tablici, u prvom kolu će kolu nove sezone, 23. srpnja, igrati Hajduk - Osijek, Slaven Belupo - Zagreb, Kamen Ingrad - Varteks, Međimurje - Inter, Pula 1856 - Rijeka, te Cibalia - Dinamo.

Najveći derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka na rasporedu je u 7. kolu 10. rujna u Zagrebu, a u jesenskom dijelu prvenstva ta dva kluba će se međusobno sastati u Splitu u 18. kolu, koje je na rasporedu 3. prosinca.

ZAGREB - Na XX. zimskim olimpjskim igrama, koje će se od 10. do 26. veljače 2006. godine održati u Torinu, mogao bi nastupiti čak 31 hrvatski športaš, rečeno je na današnjoj konstituirajućoj sjednici Odbora zimskih olimpijskih Športova HOO-a. Po riječima v.d. direktora Ureda za olimpijski program HOO-a Damira Šegote sedmero hrvatskih športaša, Janica i Ivica Kostelić, Ana Jelušić, Nike Fleiss, Damir Jurčević, Denis Klobučar i Idora Hegel već su ispunili norme i smatraju se evidentnim olimpijskim kandidatima, dok je ostalih 24 razvrstano u potencijalne A i B olimpijske kandidate.

ZAGREB - "Za sada su od svjetskih atletskih zvijezda dolazak na međunarodni IAAF grand prix atletski miting 'Zagreb 2005', koji će se 11. srpnja održati na stadionu Mladosti uz Savu, potvrdile Šveđanka Kajsa Bergqvist i Slovenka Jolanda Čeplak", izjavio je u petak na konferenciji za novinare glavni menadžer mitinga Harald Etzelberger. Po njegovim riječima upravo je skok u vis, uz memorijalnu utrku na 110 prepona, trebala biti najzanimljivija disciplina, jer je na njoj prvi put poslije operacije štitnjače trebala nastupiti i Blanka Vlašić. Međutim, naša najbolja atletičarka zbog stres reakcije patele neće sljedeća tri tjedna trenirati pa je time i otpala mogućnost njenog nadmetanja sa Šveđankom Bergqvist.

BEOGRAD - Hrvatska vaterpolska reprezentacija u dvoboju je 2. kola turnira Svjetske lige u Beogradu svladala Rumunjsku sa 14-7.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙