FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 12.00 sati

ZAGREB, 17. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.00 sati:
ZAGREB, 17. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.00 sati:

DETROIT - U četvrtom susretu finala doigravanja NBA lige Detroit je pobijedio San Antonio 102:71 i tako u seriji na četiri pobjede izjednačio rezultat na 2:2. Peta utakmica na rasporedu je u nedjelju ponovo u Detroitu.

RIM - Košarkaši Climamia iz Bologne po drugi put u povijesti postali su prvaci Italije. Momčad koju predvodi hrvatski stručnjak Jasmin Repeša, a u njoj nastupa hrvatski reprezentativac Dalibor Bagarić, pobijedila je u finalnoj seriji Jesi Milano 3:1. U četvrtom susretu Climamio je u Milanu slavio 67:65, a junak utakmice postao je Ruben Douglas, koji je postigao 16 koševa, ali i pobjedničku tricu sa osam metara u posljednjoj sekundi. Climamio je prvi naslov prvaka osvojio 2000. godine.

BUENOS AIRES - Nakon Sao Pauloa, Atletico Paranaensea i Guadalajare plasman u polufinale najuglednijeg južnoameričkog nogometnog natjecanja Copa Libertadores osigurao je i River Plate. U uzvratnom dvoboju četvrtfinala River Plate je u Buenos Airesu porazio Banfield 3:2 (3:1), te tako ukupnim rezultatom 4:3 osigurao plasman među četiri najbolje momčadi. U polufinalu Cope igrat će River Plate i Sao Paulo, te Guadalajara i Atletico Paranaense.

LIVERPOOL - Europski nogometni prvak, Liverpool otkazao je japansku turneju jer se termini utakmica preklapaju s terminima prvog pretkola Lige prvaka. Liverpool je koncem srpnja trebao igrati utakmice protiv Shimizu S-Pulsea, te Kashima Antlersa.

MADRID - Dosadašnji rezervni vratar engleskog nogometnog premierligaša Manchester Uniteda, Ricardo (33) karijeru će nastaviti u redovima Osasune. Ricardo je posljednje tri sezone bio član "Crvenih vragova", međutim nije dobio pravu priliku i na koncu ove sezone pokazana su mu izlazna vrata Old Trafforda.

MANCHESTER - Južnokorejski nogometni reprezentativac i član nizozemskog PSV Eindhovena, Park Ji-sung (24), sve je bliže prelasku u redove Manchester Uniteda. Koreanac je oduševio čelnike "Crvenih vragova" sjajnim igrama u Ligi prvaka gdje je PSV stigao do polufinala, a posebice je briljirao u oba polufinalna ogleda protiv Milana. Prema pisanju britanskih novina Manchester je ponudio 5 milijuna funta odštete.

MADRID - Premda je za njegove usluge zainteresirano nekoliko uglednih klubova napadač španjolske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida, Fernando Torres (21) po svemu sudeći ostaje u glavnom španjolskom gradu. "Želim igrati za Atletico, To je moj klub i druge ponude me ne zanimaju," kazao je Torres. Najveći interes za ovog mladog napadača pokazali su Arsenal, Chelsea i Barcelona.

LONDON - U finalu devetog europskog prvenstva nogometašica, što se održava u Engleskoj, igrat će reprezentacije Njemačke i Norveške. Norveška je mjesto u finalu izborila pobijedivši ekipu Švedske u produžetku 3:2 (2:2, 1:1). Njemačka je mjesto u završnici ostvarila u srijedu pobijedivši Finsku 4:1. Finalni ogled na rasporedu je u nedjelju u 16.15 sati u Blackburnu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙