FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivan Čikara i ove godine obnašatelj dužnosti alkarskog vojvode

SINJ, 17. lipnja 2005. (Hina) - Pripreme za ovogodišnju 290. Sinjskualku, koja će se održati 7. kolovoza, uspješno se odvijaju, zaključenoje na zatvorenoj sjednici Upravnog odbora Viteškog alkarskog društvakoji je jednoglasno odlučio da i ove godine, kao i prethodne četiri,obnašatelj dužnosti alkarskog vojvode bude Ivan Čikara.
SINJ, 17. lipnja 2005. (Hina) - Pripreme za ovogodišnju 290. Sinjsku alku, koja će se održati 7. kolovoza, uspješno se odvijaju, zaključeno je na zatvorenoj sjednici Upravnog odbora Viteškog alkarskog društva koji je jednoglasno odlučio da i ove godine, kao i prethodne četiri, obnašatelj dužnosti alkarskog vojvode bude Ivan Čikara.

To je, nakon jučerašnje sjednice Viteškog alkarskog društva, zatvorene za javnost, danas izvijestio tajnik društva Ivan Vrca.

Ivan Čikara zamjenjuje legalno izabranog vojvodu Mirka Norca koji se nalazi u zatvoru pravomoćno osuđen za ratni zločin.

Prema statutu VAD-a, novi alkarski vojvoda treba biti izabran na redovitoj izbornoj skupštini Viteškog alkarskog društva, koja će se održati u proljeće iduće godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙