FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Sabora primio mađarskog ministra obrane

ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora VladimirŠeks primio je u četvrtak u službeni posjet ministra obrane RepublikeMađarske Ferenca Juhasza kome se zahvalio za svu konkretnu pomoć kojuje Mađarska pružila Hrvatskoj u najtežim trenucima Domovinskog rata.
ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks primio je u četvrtak u službeni posjet ministra obrane Republike Mađarske Ferenca Juhasza kome se zahvalio za svu konkretnu pomoć koju je Mađarska pružila Hrvatskoj u najtežim trenucima Domovinskog rata.

Predsjednik Sabora je, prema priopćenju iz njegova Ureda, izrazio zadovoljstvo visokom razinom odnosa između Hrvatske i Mađarske koju karakteriziraju strateško partnerstvo i međusobno uvažavanje, ustvrdivši kako u bilateralnim odnosima nema otvorenih pitanja, a Mađarska snažno i otvoreno podupire Hrvatsku u pristupu Europskoj uniji i NATO-u.

Mađarski je ministar obrane rekao kako Mađarska smatra svojom povijesnom dužnošću da pomogne Hrvatskoj u euroatlantskim integracijama, te je u tom pogledu spremna prenijeti iskustva, naročito kako bi se izbjegla nepotrebna lutanja u procesu prilagodbi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙