FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta:
ZAGREB, 16. lipnja 2005. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta:

HONG KONG - Stanovnica Hong Konga probudila se pokraj mrtvog ljubavnika, tri dana pošto su odlučili da će zajedno otići u smrt, pišu novine od četvrtka. Četrdesetsedmogodišnja žena i njezin pedesetpetogodišnji ljubavnik popili su u subotu tablete za spavanje i zapalili drveni ugljen u svom stanu u kojemu su se zatvorili kad su odlučili da će se ubiti zbog financijskih teškoća. No žena se vratila svijesti u srijedu ujutro i pronašla pokraj sebe mrtvog ljubavnika, piše South China Morning Post. Ljubavnički par nije zatvorio prozor u stanu u četvrti Sha Tin u Hong Kongu, što je najvjerojatnije spasilo ženi život.

BLANTYRE - Policija i rendžeri u Malawiju našli su i ubili bijesnu hijenu koja je do smrti izgrizla devet osoba i ozlijedila petnaestoro, priopćili su mjesni dužnosnici. Hijena je ljude počela napadati u ponedjeljak u središnjem dijelu zemlje, oko 60 kilometara južno do prijestolnice Lilongwe. Seljani naoružani sjekirama i noževima u ponedjeljak navečer su uspjeli okružiti životinju no nisu je uspjeli ubiti što je potaklo glasine da je u slučaju upletena i vradžbina. Skupina koju su poslale mjesne vlasti sutradan je iz vatrenog oružja ubila hijenu, rekao je glasnogovornik policije Ramsy Mushani.

CANBERRA - Australski talac Douglas Wood izjavio je da samo želi popiti hladno pivo nakon što su ga iračke snage oslobodile iz šestotjednog zatočeništva u Iraku, rekli su u četvrtak članovi njegove obitelji s kojima je razgovarao telefonski odmah po oslobađanju. Wood, koji je oslobođen u srijedu, nazvao je tijekom noći svoju braću Malcolma i Vernona i tijekom telefonskog razgovora šalio se na račun svoje nove frizure - otmičari su ga ošišali do gole kože - te se raspitivao za rezultate svog omiljenog kluba australskog nogometa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙