FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Utrka skupih automobila "Gumball 3000" prvi put u Hrvatskoj

ŠIBENIK, 17. svibnja 2005. (Hina) - Stotinjak sudionika europske utrkeskupih automobila, što se pod nazivom "Gumball 3000" održava od 1998.,danas su prvi put prošli kroz Hrvatsku i zaustavili se na nadzornojtočki u Nacionalnom parku "Krka" u Šibensko-kninskoj županiji.
ŠIBENIK, 17. svibnja 2005. (Hina) - Stotinjak sudionika europske utrke skupih automobila, što se pod nazivom "Gumball 3000" održava od 1998., danas su prvi put prošli kroz Hrvatsku i zaustavili se na nadzornoj točki u Nacionalnom parku "Krka" u Šibensko-kninskoj županiji.

"Gumball 3000" zapravo i nije utrka, nego ponajprije zabava, u kojoj zadnjih godina sve više sudjeluju svjetski poznate filmske i glazbene zvijezde, rekao je jedan od organizatora te revijalne utrke Britanac Mike Finnes.

Dodao je kako je riječ o vožnji u otmjenoj odjeći uz puno zabave.

Opovrgnuo je informacije što su se zadnjih dana čule u javnosti da "Gumball" ima fond za plaćanje kazni za prebrzu vožnju te da sudionici utrke sami plaćaju kazne za prometne prekršaje.

Iako su bili najavljeni u Nacionalnom parku "Krka", danas se nisu pojavili redatelj Quentin Tarantino, američka glumica Darryl Hannah i pjevačka zvijezda grupe "Jamiroquai" Jay Kay.

Vozači nekih od najskupljih automobila u svijetu, poput Ferrarija, Lamborghinija, Porschea, Aston Martina, Rolls Roycea, u Hrvatsku su jutros ušli iz Mađarske, a iz Nacionalnog parka "Krka" popodne su se zaputili prema Dubrovniku, odakle će večeras put nastaviti trajektom prema Siciliji.

Utrka završava u petak, 20. svibnja, u Monacu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙