FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Više od dva milijuna SMS-ova poslano za Live8

PARIZ, 13. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Više od dva milijuna SMS porukaposlano je kako bi sudjelovale u izvlačenju ulaznica za velikihumanitarni koncert Live8, koji će se početkom srpnja održati uLondonu, priopćili su u ponedjeljak organizatori koncerta.
PARIZ, 13. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Više od dva milijuna SMS poruka poslano je kako bi sudjelovale u izvlačenju ulaznica za veliki humanitarni koncert Live8, koji će se početkom srpnja održati u Londonu, priopćili su u ponedjeljak organizatori koncerta.

Akcija je završila u nedjelju u ponoć (23 sata po GMT-u), dokad je bilo poslano 2.060,285 SMS-ova, među kojima će se izvući 150 tisuća besplatnih ulaznica za koncert koji će se 2. srpnja održati u londonskom Hyde Parku.

Besplatne ulaznice mogu dobiti samo oni koji sudjeluju u ovoj akciji, dok će se svi ostali morati zadovoljiti praćenjem koncerta na videozidu ili na televiziji.

U isto vrijeme održavat će se i koncerti u Philadelphiji (SAD), Parizu, Rimu i Berlinu, a sav prihod namijenjen je borbi protiv siromaštva u Africi, uoči summita G8 u Škotskoj.

Live8 organizirala je irska pop-zvijezda Bob Geldof, poznat po golemom angažmanu oko pomoći siromašnim zemljama. U Londonu će se na pozornicu popeti bivši Beatle Paul McCartney, Elton John, REM, Sting i Robbie Williams.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙