FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Barcelona protiv momčadi Izraelaca i Palestinaca

MADRID, 19. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Novi španjolski prvak Barcelonaodigrat će ove godine humanitarnu utakmicu na svojem stadionu Camp Nouprotiv momčadi koju će sačinjavati izraelski i palestinski nogometaši,potvrdio je novinarima predsjednik kluba Joan Laporta.
MADRID, 19. svibnja 2005. (Hina/DPA) - Novi španjolski prvak Barcelona odigrat će ove godine humanitarnu utakmicu na svojem stadionu Camp Nou protiv momčadi koju će sačinjavati izraelski i palestinski nogometaši, potvrdio je novinarima predsjednik kluba Joan Laporta.

On je zajedno sa katalonskim predsjednikom Pasqualom Maragallom i izraelskim zamjenikom premijera Schimonom Peresom u četvrtak u Tel Avivu dogovorio utakmicu.

Zajednička palestinsko-izraelska momčad nastupit će protiv Barcelone pod imenom "The Peace Team", a cjelokupni preihod od utakmice ići će španjolskim i izraelskim humanitarnim udrugama.

Laporta je kazao kako je već sada interes za utakmicu velik, a najavili su se i bivši predsjednici Južne Afrike i SAD-a Nelson Mandela i Bill Clinton.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙