FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ: niže kamatne stope na stambene kredite za građane

ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Privredna banka Zagreb (PBZ) je uovoj godini odobrila novih kredita građanima u iznosu od ukupno 2,7milijardi kuna, a od danas je uvela i nove uvjete za stambene krediteza građane, s nižim kamatnim stopama.
ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Privredna banka Zagreb (PBZ) je u ovoj godini odobrila novih kredita građanima u iznosu od ukupno 2,7 milijardi kuna, a od danas je uvela i nove uvjete za stambene kredite za građane, s nižim kamatnim stopama.

Kako su izvijestili iz PBZ-a, primjerice kamatne stope kod stambenih kredita za mlade snižene su do 0,90 postotnih poena.

Novi PBZ stambeni krediti uz valutnu klauzulu u švicarskim francima odobravaju se s kamatnom stopom od 4,15 posto, dok za kredite vezane uz euro kamatna stopa iznosi od 5,50 posto. To se odnosu na kredite za mlade, do 40 godina starosti te klijente koji koriste paket 'Inovacija'.

Za kredite u švicarskim francima redovna kamatna stopa za građane (bez paketa 'Inovacija') iznosi 4,75 posto, a za mlade 4,35 posto.

Redovna kamatna stopa za građane za stambene kredite u eurima sada iznosi 6,05 posto godišnje, a za mlade 5,70 posto godišnje.

Stambeni krediti za kupnju stambenog prostora se odobravaju u iznosima od 10 tisuća do 250 tisuća eura, odnosno 16 tisuća do 390 tisuća franaka, a za adaptaciju u iznosu od 10 tisuća do 62.500 eura, odnosno od 16 tisuća do 95 tisuća franaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙