FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački tužitelj kažnjen novčano i trogodišnjom zabranom napredovanja

ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Oduzimanjem trećine plaće u narednihpet mjeseci i trogodišnjom zabranom napredovanja kažnjen je danaszamjenik zagrebačkog općinskog državnog odvjetnika Ferhat Čančarkojega je Državnoodvjetničko vijeće (DOV) danas proglasilo krivim zaneuredno obavljanje dužnosti u više predmeta.
ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Oduzimanjem trećine plaće u narednih pet mjeseci i trogodišnjom zabranom napredovanja kažnjen je danas zamjenik zagrebačkog općinskog državnog odvjetnika Ferhat Čančar kojega je Državnoodvjetničko vijeće (DOV) danas proglasilo krivim za neuredno obavljanje dužnosti u više predmeta.

Odluku o stegovnoj odgovornosti Čančara DOV je donio nakon što je okrivljeni priznao da je neuredno obnašao državnoodvjetničku dužnost, među ostalim, tako što nije na vrijeme poduzimao neke radnje u dodijeljenim mu predmetima ili to nije učinio na vrijeme. Teretilo ga se, naime, da je neuredno obnašao dužnost u sedam predmeta, od kojih su šest pala u zastaru zbog njegovih propusta.

Predsjednica DOV-a Zlata Hrvoj Šipek kazala je da je priznanje krivnje uzeto u obzir pri određivanju kazne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙