FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Još dva sindikata potpisala Kolektivni ugovor za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - U Ministarstvu znanosti, obrazovanjai športa danas su još dva sindikata - Sindikat zaposlenika u Hrvatskomškolstvu i Sindikat odgoja i obrazovanja Hrvatske potpisala Kolektivniugovor za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa danas su još dva sindikata - Sindikat zaposlenika u Hrvatskom školstvu i Sindikat odgoja i obrazovanja Hrvatske potpisala Kolektivni ugovor za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama.

Kolektivni ugovor potpisali su ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac i predsjednici Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu i Sindikata odgoja i obrazovanja Hrvatske Marko Ružić i Anita Car, priopćeno je iz Ministarstva.

Ministarstvo u priopćenju podsjeća da je u kasnim večernjim satima 9. lipnja potpisan Kolektivni ugovor s Nezavisnim sindikatom zaposlenika u srednjim školama i Hrvatskim školskim sindikatom Preporod.

Kolektivnim ugovorom, koji je zaključen do 31. prosinca 2006. zadržavaju se stečena materijalna prava zaposlenika i osigurava korekcija koeficijenata od 4,8 i 10 posto i za nenastavno osoblje. Proširen je broj škola - za 19 škola u brdsko planinskom području i na otocima - u kojima će zaposlenici ostvarivati uvećanje plaće zbog otežanih uvjeta rada, navodi u priopćenju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙