FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorac: Pregovori sa sindikatom teku vrlo dobro

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac izjavio je danas da pregovori s Nezavisnimsindikatom zaposlenih u srednjim školama, koji je organizirao štrajku srednjim školama, teku vrlo dobro.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac izjavio je danas da pregovori s Nezavisnim sindikatom zaposlenih u srednjim školama, koji je organizirao štrajk u srednjim školama, teku vrlo dobro.

"Stručne službe Sindikata i Ministarstva sada u zgradi Ministarstva pročišćavaju i dopunjuju Kolektivni ugovor", rekao je ministar Primorac i najavio da će u tijeku dana o pregovorima i usklađivanju odredaba Kolektivnog ugovora biti objavljeno priopćenje.

Štrajk u organizaciji Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama počeo je jutros u osam sati, a provodi se u 358 srednjoškolskih ustanova u kojima Nezavisni sindikat ima podružnice.

Sindikat traži potpisivanje Kolektivnog ugovora za zaposlene u srednjem školstvu, koji sadrži projekt trogodišnjeg povisivanja plaća s povišicom od 5,6 posto 2005.

Nakon sinoćnjih pregovora čelnika Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Nikole Andrića s ministrom Primorcem objavljeno je da bi dogovor danas mogao biti postignut te da štrajk ne bi trebao dugo trajati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙