FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Banovcima uhićen 52-godišnjak osumnjičen da je bio pripadnik Škorpiona

VINKOVCI, 13. lipnja 2005. (Hina) - Vukovarsko-srijemska policijauhitila je kasno sinoć u selu Banovcima hrvatskog državljaninaSlobodana D. (52) za kojega sumnja da je, kao pripadnik srpskespecijalne jedinice Škorpioni, ubijao ili sudjelovao u ubojstvusedmero Bošnjaka iz Srebrenice, potvrdio je Hini načelnikOperativno-komunikacijskog centra Policijske upravevukovarsko-srijemske Tomislav Iljić.
VINKOVCI, 13. lipnja 2005. (Hina) - Vukovarsko-srijemska policija uhitila je kasno sinoć u selu Banovcima hrvatskog državljanina Slobodana D. (52) za kojega sumnja da je, kao pripadnik srpske specijalne jedinice Škorpioni, ubijao ili sudjelovao u ubojstvu sedmero Bošnjaka iz Srebrenice, potvrdio je Hini načelnik Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave vukovarsko-srijemske Tomislav Iljić.

Ubojstvo sedmero Bošnjaka iz Srebrenice 1995. snimljeno je na video vrpci koja je nedavno objavljena na suđenju Slobodanu Miloševiću u Haagu, a prošlih dana i u javnosti.

Iljić je izvijestio da je vukovarsko-srijemska policija posljednjih nekoliko dana nadzirala i promatrala Slobodana D., otkako je objavljen video zapis o smaknuću sedmero srebreničkih Bošnjaka, jer je, kako je rekao, postojala sumnja da bi jedna od osoba koja se pojavila na snimci u odori Škorpiona mogao biti Slobodan D. iz Banovaca.

Nakon uhićenja, Slobodan D. priveden je u policijsku postaju Otok gdje će nad njim biti provedena kriminalistička obrada.

Na temelju spomenute video snimke, MUP Srbije i Crne Gore do sada je uhitio petoricu pripadnika Škorpiona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙