FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeli 4. dani hrvatskoga šumarstva

KARLOVAC, , 11. lipnja 2005. (Hina) - Četvrti dani hrvatskoga šumarstvapočeli su danas natjecanjem šumskih radnika karlovačke podružniceUprave šuma.
KARLOVAC, , 11. lipnja 2005. (Hina) - Četvrti dani hrvatskoga šumarstva počeli su danas natjecanjem šumskih radnika karlovačke podružnice Uprave šuma.

Glavni događaji bit će sljedeće subote, kad će se šumari iz svih 16 hrvatskih podružnica Uprave šuma natjecati u deset disciplina i pokazali svoje vještine. To će biti 33. državno natjecanje, koje je u protekle četiri godine preraslo u višednevnu manifestaciju djelatnosti Hrvatskih šuma. Očekuje se da će sljedeće subote na Danima hrvatskoga šumarstva biti nazočni i ministri Petar Čobanković i Božo Biškupić, Dragan Primorac i Branko Vukelić te članovi Počasnog odbora.

Danas je, osim natjecanja šumarskih radnika u rušenju, kresanju stabala i ostalim disiplinama, predviđen turnir u odbojci na pijesku i šahovski turnir.

Tijekom tjedna održat će se u Muljavi na Petrovoj gori likovna kolonija, predstavit će se povijesni vodič "Petrova gora" Milana Kruheka i radovi ekološkog stvaralaštva srednjih škola te odabrati najljepše uređena okućnica u Karlovcu, a u petak će biti održana 109. skupština Hrvatskoga šumarskog društva i savjetovanje "Srednjoškolska i visokoškolska šumarska nastava u Hrvatskoj".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙