FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crazy Horse u Singapuru od prosinca

SINGAPUR-kabare-crazyCrazy Horse u Singapuru od prosincaSINGAPUR, 18. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Mitski pariški kabare CrazyHorse objavio je u srijedu da će u prosincu otvoriti svoju podružnicuu Singapuru, prvom azijskom gradu koji će ugostiti lagano odjeveneplesačice.
SINGAPUR, 18. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Mitski pariški kabare Crazy Horse objavio je u srijedu da će u prosincu otvoriti svoju podružnicu u Singapuru, prvom azijskom gradu koji će ugostiti lagano odjevene plesačice.

Singapur su "ulazna vrata" u Aziju, izjavio je novinarima Didier Bernardin, sin osnivača Crazy Horsea Alaina Bernardina.

"Počeli smo intervjue s kandidatkinjama za predstave u Singapuru i angažiramo plesačice iz Europe - uglavnom iz Francuske - i iz Azije", dodao je on.

Osnovan prije više od 50 godina, Crazy Horse, često kvalificiran "hramom golotinje", jedan je od najuglednijih pariških kabarea, uz Lido i Moulin Rouge.

Njegove predstave s razgolićenim ženama već su izvezene u Las Vegas 2001.

Za Singapur dolazak spektakla predstavlja način privlačenja još više turista. Kabare će "posjetiteljima pružiti veći izbor noćnih spektakala i nadamo se da će ih to potaknuti da produže boravak", objasnio je Goh Min Yen, direktor promotivne tvrtke Eng Wah.

Eng Wah bit će zadužen za promociju kabarea, ali će se za umjetničko vodstvo brinuti pariška središnjica kako bi singapurska verzija "bila u skladu s umjetničkom reputacijom Crazy Horsea", dodao je on.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙