FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Damiru Zoriću uručena povelja počasnog građanina Travnika

SARAJEVO/TRAVNIK,10. lipnja(Hina) - Bivšem veleposlaniku Hrvatske uBosni i Hercegovini Damiru Zoriću u četvrtak je u Travniku uručenapovelja o proglašenju počasnim građaninom toga grada, prenijeli susarajevski mediji.
SARAJEVO/TRAVNIK,10. lipnja(Hina) - Bivšem veleposlaniku Hrvatske u Bosni i Hercegovini Damiru Zoriću u četvrtak je u Travniku uručena povelja o proglašenju počasnim građaninom toga grada, prenijeli su sarajevski mediji.

Odluku o Zorićevu proglašenju počasnim građaninom u svibnju je donijelo Općinsko vijeće Travnika u znak priznanja i zahvalnosti za pomoć što ju je Hrvatska pružila obnovi ovog područja tijekom Zorićeva veleposlaničkog mandata, ali i zbog njegova osobnog angažiranja u obnovi domova brojnih povratnika.

Zahvaljujući se na priznanju što mu ga je uručio predsjednik Općinskog vijeća Ljupko Sučić, Zorić je kazao kako je samo nastojao savjesno obavljati dužnost koja mu je povjerena.

Istaknuo je također kako mu je čast biti počasnim građaninom Travnika koji je možda mali po broju stanovnika ali je zato veliki po svojoj povijesti i kulturi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙